Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо новий Lincoln Navigator

Нарешті компанія Lincoln презентувала четверте покоління свого флагманського кроссовера під назвою Navigator. Новачок втілив у життя одразу декілька побажань потенційних клієнтів – більше розкошів та стилю. Величезний позашляховик майже повністю повторив дизайн концепту, який встиг вразити свої технічними рішеннями та неабиякою харизмою.

На спеціальному заході у Нью-Йорку відбувся закритий показ Lincoln Navigator 2018 модельного року. Кроссовер побудований на модернізованій платформі Ford Expedition, а це означає використання алюмінієвого кузова що призвело до зниження ваги на 90 кг. Також, виробником проведено заходи з покращення шумоізоляції за рахунок подвійного скління.

Під капотом Navigator встановлено 6-циліндровий 3,5-літровий двигун сімейства EcoBoost з безпосереднім уприскуванням та подвійним турбокомпресором. Максимальна потужність силової установки складає 450 к.с. та 620 Нм крутного моменту. В парі з мотором агрегатується сучасний 10-ступеневий автомат.

Внутрішній світ позашляховика відкриває нові стандарти розкоші та комфорту! Чудова робота спеціалістів з інтер’єрів підтверджується схвальними відгуками навіть з боку конкурентів. Салон Lincoln Navigator виконано в лаконічному стилі, але без ексклюзивних фішок не обійшлося. Підбір матеріалів обробки та кольорів на рівні кращих зразків преміум сегменту. Навіть базова комплектація Navigator враховує всі потреби звичайного автовласника. За доплату кроссовер обладнано кріслами з масажем та вентиляцією, цифровою панеллю приладів, бездротовою зарядкою смартфонів, проекційним дисплеєм, та Wi-Fi роутером на десять пристроїв. Мультимедійна система під назвою Sync 3 підтримує Apple CarPlay та Android Auto.

Взагалі, спеціалісти компанії Lincoln досягли значних успіхів у впровадженні електронних систем та механізмів. Нове покоління Navigator може бути оснащено адаптивними фарами та функцією персоналізації налаштувань систем та функцій. Навіть логотип на передній радіаторній решітці підсвічується при наближенні власника до автомобіля. Крім суту іміджевих опцій присутні такі системи як помічник при маневруванні з причепом, адаптивний круїз-контроль та система огляду на 360°.

За попередньою інформацією, в США вартість базової комплектації Lincoln Navigator становитиме 75 тисяч доларів. Дилерські центри очікують перші автомобілі на початку осені 2017 року…

 

21.04.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо новий Lincoln Navigator

Політика конфіденційності